Täällä ollaan taas! Ihan huomaamatta tuli pidettyä melkeen kuukauden paussi tässä, mutta nyt otan taas tavaksi kirjottaa useasti tänne. Meillä on ollu tässä kesällä vähän kaikenlaista eikä oo sitten jaksanu panostaa tähän kirjottamiseen ja siksse on jääny. Mut nyt ku syksy tulee ja kesän riennot ovat kaukana takana päin, voi kaivella viltin päälle ja alkaa höpöttelemään ihan urakalla täällä. Ajattelin alottaa ihan vaan kertomalla tästä kesästä lyhkäsesti.

Elikkä tänä kesänä...

  • Ollaan muutettu! Tavarat alkaa olla paikallaan ja muutamia hankintoja vielä tekemättä mut muuten alkaa ihan kodilta näyttämään ja tuntumaan. Ihan luksusta ku on tilaa!
  • Olen odottanut ja odottanut lämpimiä ilmoja ja nyt kun on jo kirveen heittäny kaivoon ne vihdoin tulivat! Jospa sitä kerkeis käydä vielä uimassa edes kerran
  • Olen löytänyt tämän lenkkeily innostuksen takaisin, sen ollessa vähän hukkateillä jossain välissä. Anton nukkuu hyvin rattaissa ja ite lompsii menemään paikasta toiseen tai ilman päämäärää. Kiva ku asutaan vähän eripuolella kuin viimeksi niin on taas uusia reittejä ja katottavaa.
  • En ole oikeastaan käynyt kovinkaan kaukana reissussa mutta sitäkin enemmän Kiviniemessä . Tämä asia täytyy korjata ja todennäköisesti kurvaamme mökille viikonlopuksi viikonpäästä(ei nyt tulevana vkl vaan toivottavasti seuraavana)
  • Oon karsinu muuton yhteydessä kaikki turhat jutut pois. Sitä vaan ihmettelee kuinka nopeaa paiakt täyttyy roinasta ihan huomaamatta ja vasta kun joutuu käymään läpi kaikki ihmettelee että kui ne kaikki mahtuu johonki. Siksi iloitsinki muutosta paljon ku sai turhat pois ja tarpeelliset omille paikoille kaappeihin eikä tarvinnu tehä enää mitään ihme virityksiä javäliaikasia ratkasuja
  • Olen alkanut miettimään omaa hyvinvointia ja sen lisäämistä jotta oma joskus hyväkin itsetunto tulisi ehkä sitä kautta takaisin. Lähinnä tämä siis tarkottais niinkin pinnallista tavoitetta kun ulkoisen olemuksen kohentamista hyvän ruokavalion ja liikunnan avulla. Tässä kollareiden ja siivousnutturan yhdistelmässä eläminen ei oikeen tuo itselle mitenkään erityisen hyvää ja hehkeää oloa, joten nyt alkaa totaalinen muutos sen suhteen(tai hyvää ja terveellistä ruokaahan me jo syödäänkin mutta kaikki muu lisäksi). Sitä alkaa vaan kaipaamaan sitä tunnetta kun osaa katsoa itseä hyväksyvästi peilistä eikä vaan nopeasti vilkaista että vieläkö suttura on pysynyt kasassa.

 

Tässäpä tällainen pikapostaus josta onkin hyvä jatkaa. Mulla on tuolla luonnoksissa muutama hyvä aihe jotka on pientä vaille valmiina julkaistavaksi, joten pysykää kuulolla, täällä ollaan taas uusissa voimissa :)

-Ainokainen

IMG-20150416-WA0007.jpg