Saan tuttavilta aika paljon kommentteja liittyen blogiin ja on hienoa kuulla että tykkäätte. Ihmisiä lukee päivittäin 50-100 ja tekstin julkaisun jälkeisenä päivänä aina 150 asti. Eli lukioita on, ainaskin mittareiden ja diagrammien perusteella. Muuallahan se ei sit näykkään. Oon tässä miettiny että onkohan teitä lukioita oikeasti siellä lukemassa mun höpötyksiä vai onko ne lukemat vaan tän blogisivuston jotain tsemppaus lukemia että muka joku olis?

Olen koittanut kirjotella niin että niistä vois jotenki jatkaa juttua tai kertoa omia kokemuksia tai mielipiteitä asiaan mutta kommentteja komeilee komiat nolla kappaletta.. Tai ei silti, tuo synnytyshässäkkä poiki ihan kivan jälkipuinnin aiheesta mutta siihenpä se sitten jäikin. Olis kiva joskus edes kuulla kommenttia kannattaako tätä jatkaa teidän iloksi ja mitä mieltä kustakin aiheesta olette tai saada jotain aiheita mistä haluaisitte minun kertovan ja kirjottavan.. Siksi ajattelinkin tehdä semmosen kysely hässäkän että kommentoikaa mitä tykkäätte, mitä toivotte että kirjottelen ja sit parannus kehotuksia? Ois kiva kuulla jotai kommenttia mitä ihmiset oikeesti tykkää, tai ne jotka ei tuu ihan normisti sanoo että hei mää luen sun blogia ja se on kiva!

Elikkäs nyt ihmiset rakkaat, kommentteja kehiin että tulee fiilis että tätä oikeesti kannattaa kirjotella eikä tarvi vielä alottaa tekstejä kirjottaan tyylillä "Rakas päiväkirjani..."

Kiitti ja hei, voikaa hyvin! :)