Jonkin aikaa sitten iltalehti tai iltasanomat julkaisi sanontoja ja sanoja jotka pistävät silmät sumenemaan ja veren kiehumaan. Meillä on ystäväni kanssa tapana usein ihan vaan yleisen ärsyyntymisen luomiseksi viljellä näitä raivostuttavia sanoja ja sanontoja ja siittä sainkin idean kirjoitella vähän ylös tyypillisimpiä esimerkkejä näistä ah niin ihanista kielikukkasista. Täässäpä niitä, olkaat hyvä!

  • Bloggareiden ehdottomia suosikkeja tuntuu olevan sanonnat kotiuttaa(vaate tai jokin tavara), tarttui mukaan(ostosten esittelyä ja kaikki kertakaikkiaan takertuvat mukaan joten pitihän ne kotiin raahata) sekä mammapiireissä tutuksi tulevat maha-asukit jotka ovat yksiössään... Voin vaan sanoa tähän että lopettas lukemisen aina tollasen kohdalla ja hengittäs syvään nii ehkä voi jatkaa..aina ei vaan voi
  • Feispuukin kirppareilla kerrotaan usein ettei tuote ole "uudelle häpeä", niimpä eipä vanha kirjahylly osaa häpeillä uuden rinnalla, tunteettomia kun ovat..en ostais tuotetta joka ei ole uudelle häpeä..
  • Kun syön jotein todella hyvää ruokaa tai leivosta ja kysyt tekiältä ohjetta sen valmistamiseen hän vastaa vähän "heittäneensä joukkoon" vähän sitä ja tätä..Okeei eli kattila liedelle ja heitellään vähän joukkoon jospa sattuis sattumalta tulemaan oikeat määrät, niitähän mää kysyin..
  • En voi sietää väännöksiä joistain ihan normi asioista, päiväkoti ei ole päikky eikä äiti äityli eikä paita todellakaan paituli.
  • Myös sanat täykkis, söps, muksua(ei lasta vaan mukavaa..), per lärvi ja monta muuta saavat aikaan jonkin asteista hampaiden kiristystä..
  • Pattiarallaa tai apropoo on ehkä turhimmat ikinä!
  • En ymmärrä kaiken kattavia ja erittäin kuluneita lausahduksia joiden halutaan olevan hauskoja. Miksi niitä edelleen viljellään vaikka ne on jo moneen kertaan kuluneita? Miltä kuulostais ihan oikeesti jos seuraavalla kerralla sanoisin pokkana että "tehdäänpäs kristillinen tasajako" tai "pitkässä juoksussa blaablaa","lomat on lusittu", "palataan astialle", "tulkaa ihmeessä repimään hihasta jos on kysyttävää", "ei taida olla tällä kaikki inkkarit kanootissa"(muumit laaksossa yms), ja "olenhan minä komeaksikkin haukuttu" tai kun ollaan jossain nii ihan perus on että "se joka puuttuu joukosta huutaa hep! " Tai kaupan kassalla myyjä sanoo "elikkä 10e" Miksi ELIKKÄ??
  • myös semmoset itsestään selvyydet on tosi tympeitä, esim jos meet johonki ihmisen uudelle asunnolle yms nii kommentti "löysit sitte perillle?" kaipaa selvästi vastakommentin no niimpä näkkyy, oho en huomannutkaan. Eihän kukaan sano vasta synnyttäneelle että "jaa kävit synnyttämässä?" tai jalkapaketissa olevalle että "jaa se poikki mennyt jalka piti sitten kipsata?"...eikö ihmiset huomaa tai usko näkemäänsä ja siksi haluavat selitystä tapahtuneesta vai mikä tää juttu on?

Siis ihan oikeesti, lopettakaa nuiden käyttö! Suomi olisi taas hiukan onnellisempi maa asua :D. Eipä saarnata tällä kertaa enempää, jatketaan toisten kunhan lisää putkahtelee mieleen.

-Ainokainen