Tänä yönä mää nukun pitkään ja hyvin ja alotan sen nukkumisen nyt. Okei eli silmät kii ja nyt nukun. Ei väsyttäis mut piän näitä silmiä kii etten ainaskaan herää,tai enhän mää ees nuku mutta kuitenki. Hei laitoinkohan mää takaoven lukkoon? Pakko käyvvä tarkistaan(->turha tarkistusreissi,enhän mää unoha laittaa lukkoon ovea). No nyt mää nukun,pakko nukkua! Jos laskeminen auttas yks kaks kolme neljä näkkeeköhän Anton unta? Mistähän se näkkee ku päiväunillaki se hymyilee nii hymyileeköhän se nytki? Ei hups piti laskea. Seittemän kaheksan yheksän kymmenen hohhoijjaa ihan tylsää laskeminen ku ei se auta kuitenkaan. Kelloki näyttää jo kolmea nii kohta ei oo enää edes järkeä nukahtaa ku Anton herää syömään viideltä eli jos sitä valvois.. Mitähän mää huomenna teen? Pitäiskö pyykätä ihan urakalla? Eiku niijoo ei oo enää niitä naruja no höh! Eivaa pakko yrittää nukkua jos vaikka Anton ei heräiskää nii turhaa on hereillä. Mut muistinko mää maksaa sen puhelinlaskun? Entä jos ne katkasee sen yhteyden jos en ookkaa maksanu? Eiku nijoo määhä maksoin jo aikoja sitte. Nyt nukkuu! ( Tällaista on mun pään sisällä yöllä klo.23-04 välillä. Aina muka tulee uusia juttuja mieleen ja pakko käydä tarkistaan kaikkia moneen kertaan ja lopulta ees laskemisesta ei oo apua)​

Jos joltain mun kanssa nukkuneelta (siskolta, kaverilta tai mikalta) kysyttäis millanen nukkuja oon, vastaus olis että nukahtaa kesken lauseen ja nukkuu sen jälkeen ku tukki eikä herää edes palohälyttimeen. No, elkää kysykö nimittäin se olis vanhentunutta tietoa. Kerta, mulla on siis jo jonkin aikaa jatkunu tällanen epämääräinen unettomuus joka on todella raivostuttavaa. Laitan Antonin nukkumaan joskus 21,30-22 aikaan ja hän nukkuukin yhdellä syötöllä aina tuonne aamu kymmeneen tai yhteentoista, eli ihan unelma nukkuja! Mää koitan laittaa kans joskus siinä illan päälle nukkuun, mutta usein se koittamiseksi jää. Kummallakin puolella tuhistaan ja minä se vaan valvoa pötköttelen usein ihan aamutunneille asti jolloin saankin herätä parin tunnin päästä syöttämään Antonia. Kyllähän se periaatteessa riittäis vaikka nukkuis vaikka siittä 4-11 mutta oon hoksannu että sillon ei enää nuku niin syvästi, jolloin se väsy iskeekin jo iltapäivällä.

Että jos vaikka jollain olis jotain hyviä vinkkejä miten saada uni nyt ja heti tai mitä tehdä jotta nukahtais nii tänne kiitos niitä! Voisinkin tässä alkaa metästelemään sitä unihiekkaa jostain että jaksaa taas huomenna touhuta tuon pulliaisen kanssa :)

-Ainokainen