Kirjottelin tossa joku aika sitte että kui mää olisin vamis muuttaan jo isompaan asuntoon ja saisin punaisen tuvan ja perunamaan. No, en saa punaista tupaa enkä pottupeltoa, mutta me muutetaaan! En uskonu että oikeesti vielä pitkään aikaa meijjän kohalle sattus joku hyvä asunto johon me sit muutettais, mut nii se vaan nyt hyppäs suoraan syliin nii eipä sit kieltäydyttykkään.

Eli mehä ollaan kateltu virallisen epävirallisen toistuvasti meille uutta asuntoa, silllä Antonin tulon jälkeen täällä on saanut tehdä aika luovia ratkaisuja. Täällä ei oo turhaan laitettu säilytystilaa jota olis voinu hyödyntää ja siksipä näinkin pienessä asunnossa joudun monesti raapimaan päätä ja miettimään mihin ihmeeseen olen esim. Antonin lakanat survonu talteen. Oltiin soitettu yhestä rivitaloasunnosta sille vuoraisännälle joka kertoi asunnon menneen jo, mutta sano hänellä olevan eräs asunto vapautumassa parin kuukauden päästä. Saatiin osoite ja tottakai me kurvattiin kattoon sitä ulkoa päin ja ihastuttiin kyllä ihan kokonaan. Se on semmonen vaalean vihreä luhtitalo, jonka alakerran kolmioon me sitten muutetaan. Käytiin eilen sitä kattomassa ja oli kyllä tosi kivan näköinen! Ja huh ku sielä oli tilaa ja kaappeja! Mun kauhukuvat on ollu asuminen vihreiden tai keltasten kaappien kanssa eli vanhassa asunnossa asuminen, mutta se onkin ollut ihan turha ainaskin tähän asti. Nykyinen 48 neliön kotimme on rakennettu 2012 ja tuleva olikohan 70 neliön asunto on 2008 eli ei vanha ollenkaan.

Oon kyllä nii maailman onnellisin tällä hetkellä ku saatiin se asunto ja päästään muuttamaan siihen ensikuun lopussa. Enää ei tarvi kovin monta kertaa tuskailla imurin kanssa koska se ei mahdu joka väliin vaan voi ajatella että kohta on tilaa. Kiva alkaa suunnitteleen miten sitä asuntoa alkaa sisustaan ja mitä tarvitaan ja mitkä joutaa laittaa pois :) Kunhan ollaan päästy muuttamaan voisin laitella kuvia sieltä. Tällaista tälläkertaa, oikein onnellisissa merkeissä lopettelen ja jatkan asioiden hoitelua täällä kotona. Voikaa hyvin , kiitti ja hei!

-Ainokainen

11356210_10205536928454695_899525626_n.j

ps. ollaan otettu joka kuukausi Antonista kuva a tässä olis 3kk kuva :) joskus voin tehä kuvakollaasin niistä